Beursplein 37,
Rotterdam NETHERLANDS
Mon-Fri
09:00 - 17:00
+(31) (0)10-340 9990
Info@vpprojecten.nl

Services

wat we aanbieden

Constructie

Architectuur

Consultancy

Afvoer systemen

Interieur

CONSTRUCTION

Onze engineers zijn probleem oplossers. Wij dragen bij aan het creëren van infrastructuur die het best bij de eisen en omgeving van een project past, ook denken wij mij over de infrastructuur levenscyclus. Dit maakt ons de perfecte partner voor elk project.

ARCHITECTURE

Onze nauwe contacten met top architecten geeft ons de mogelijkheid een project vanaf de allereerste tekening te begeleiden tot aan de realisatie.

ENGINEER CONSLUTING

Onze consultants leveren onafhankelijke expertise in engineering, wetenschappelijk en overheids gebeid, industrie, ontwikkeling en realisatie. Onze rol in projecten verschilt van een onderzoeksrol tot technisch en van een coördinerende rol tot een managende rol en uiteraard elke mogelijke combinatie afhankelijk van het type en grote van het project.

PIPE SYSTEM

Met jaren hands on ervaring in de meest uiteenlopende projecten hebben we uitgebreide kennis in de 3 belangrijkste onderdelen van afvoer systemen: Materiaal, Ontwerp en Analyse. Dit zorgt ervoor dat we een passende oplossing kunnen vinden en realiseren voor elk project.

BULIT IN SERVICE

Interieur design en realisatie voor een single container huis of een 10 verdiepingen kantoren complex wij hebben het gedaan en hebben de expertise in huis om een passende oplossing voor elk interieur vraagstuk te leveren.

Over ons

VP Vastgoed Projectontwikkeling is actief in het ontwikkelen, beleggen en beheren van vastgoedprojecten. Onze expertise en ervaring ligt bij het ontwikkelen van starters en levensloopbestendige woningprojecten, commercieel vastgoedprojecten, retail projecten en recreatief onroerend goed projecten. We onderscheiden ons door een mix van brede marktkennis persoonlijke betrokkenheid en creativiteit. Onze diensten bestaan uit het ontwikkelen en beheren projecten vanaf het idee tot en met oplevering en financiering.

Our Visie

WIE WE ZIJN WAT WE DOEN

V&P Vastgoed & Projectontwikkeling is een jonge en dynamische onderneming die opgericht is in 2013. Met onze ervaring in ontwikkeling, beleggen en beheren van vastgoedprojecten zijn we in een korte tijd uitgegroeid tot een stabiele partner in de meest uiteenlopende projecten.

  • Expertise – Ontwikkelen en beheren van woning, commercieel, retail en recreatief vastgoed projecten
  • Missie – Duurzame oplossingen voor de huidige vastgoedmarkt

Container woningen

Ondernemingen zoals uitzendorganisaties en beschermd en begeleid wonen, zoeken vaak woningen of panden waar meerdere werknemers of clienten kunnen verblijven. Geschikte en rendabele woonruimte vinden is lastig in de huidige markt. In veel gevallen is de prijs te hoog, locatie ongustig of mogen er maar 2 personen ingeschreven staan op het adres. In dat geval is het vaak te duur voor ondernemingen om geschikte huisvesting voor hun personeel te kunnen verzorgen. Er zijn vaak 25 of meer werknemers/clienten die een verblijf nodig hebben voor bijvoorbeeld 6 maanden tot een jaar. Zorgen voor huisvesting binnen korte tijd is erg moeilijk en duur. Container woningen zijn mede door de lage kosten en flexibele inzetbaarheid zeer geschikt om dit huisvestings probleem op te lossen.

 

Containerwoningen zijn precies hoe het klinkt: een huis in een zeecontainer. De grote voordelen van een containerwoning zijn de ruimte, zelfstandigheid, flexibele inzetbaarheid en de prijs. De oppervlakte van een container is ongeveer 30 m2. Een enkele container kan volledig ingericht worden voor 1 persoon. Een eigen badkamer, keukentje en een woon/slaap gedeelte.

Door het stapelen van containers creeer je verschillende woonmodules. Deze modules kan je naar eigen inzicht inrichten. Aan de buitenkant kan de containerlook behouden worden of gekozen worden voor een afwerking met panelen. Tevens kan er gekozen worden voor een plat dak of een klassiek zadeldak. Bijkomend voordeel: omdat een container zelfdragend is hoef je geen fundering aan te leggen. Een betonnen draagvlak of betonnen palen aan de hoeken van de containerwoning volstaan.

Wonen in een container op zich niet ecologisch maar het wordt wel beschouwd als een vorm van duurzaam wonen omdat de containers worden gerecyled en een tweede leven krijgen.

Containers

10' Hi-Cube

20' HiQ

40' ISO

45' Hi-Cube ISO

48' Hi-Cube

Vertel ons over uw project !

Contact